Over ons

Ruim 35 jaar ervaring in de binnenvaart.

Ervaring en passie

Trendco is ruim 35 jaar actief in de binnenvaart. Met een ervaren en professioneel team wordt er continu gewerkt om de transporten zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren. De bevrachters zijn zeer enthousiast en betrokken en hebben een uitgebreide achtergrond in de scheepvaart.

Transport

Om de transporten zo effectief mogelijk uit te voeren worden alle moderne communicatiemiddelen gebruikt.  Klanten, schepen, laad-en losplaatsen worden continu op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken van het transport.

Met een vloot moderne dubbelwandige tankschepen wordt het transport van minerale oliën uitgevoerd. Deze schepen zijn in het bezit van particuliere eigenaren. De grootte van de schepen varieert van 3000 tot 6000 ton. De transporten worden uitgevoerd door ervaren en goed opgeleide bemanningen die weten wat er van ze verwacht wordt.

Klaar voor de toekomst

In 2018 is gekozen voor een nieuwe huisstijl en een nieuw team waardoor Trendco klaar is voor de toekomst. Door de opzet van het team zijn er korte lijnen en kan er snel geschakeld worden.

Vlootlijst

Klik hier onder voor onze schepen en specificaties.

Bekijk vloot